Biografia

Nascut a Sallent un 27 de Juny de l’any 1984, Roger Andorrà i Bruch és diplomat en magisteri musical (UB), llicenciat en ciències i història de la música (UAB), té el grau professional de clarinet (CMMB) i el grau superior d’interpretació de música tradicional especialitzat en  gralla (ESMUC).

Paral·lelament al format acadèmic també té l’equivalent al grau professional de saxo-jazz i improvisació avalat per una formació continuada amb mestres com Marc Sort , Xavier Figuerola, Eladio Reinón i Llibert Fortuny.

Actualment forma part d’ambiciosos projectes musicals i artístics com Electrogralla, {ROGER}, La Resclosa, Els Grallers del Pla de Bages, El Paraigua o Ministrers de Santa Maria del Pi, i ho compagina amb la docència com professor especialitzat en gralla, saxòfon i clarinet a l’Escola Municipal de Música de Sallent.

Pel que fa al seu currículum musical ha estat en diversos projectes com Nohosé (ska-patxanga),  Safreig (jazz-folk evolucionat) , Zonore (pop), Els Laietans (grup de gralles), Ministrers del Sabre (cobla de ministrers) o  A la Big Bom Band i ha tocat en diversos musicals com “8 Dones” o “Adulteris”.

En el camp de la musicologia ha col•laborat en el llibre “25é aniversari de la recuperació dels gegants a Sallent”, ha realitzat diversos treballs de camp per a l’SGAE, i ha treballat d’anotador tècnic de partitures tant per a l’Orquestra Simfònica de Cadaqués com per a l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.